Blog

Hoe verzenden wij jouw bestelling? Een kijkje achter de schermen!

Bij ons draait alles om zorg en precisie, zéker als het gaat om het verzenden van jouw bestelling. We willen je graag laten zien hoe we ervoor zorgen dat jouw aankoop veilig en in perfecte staat bij jou aankomt.

Lees meer...

Track & Field II review (NES)

Wat maakt Track & Field II voor de NES zo nostalgisch? Welke sporten kwamen er ook alweer aan bod? En welke medaille verdient dit spel: brons, zilver of goud? Lees alles in deze sportieve review!

Lees meer...

Nintendo DS muziek quiz – kun jij alle spellen raden?

Raad het juiste Nintendo DS spel aan de hand van de muziek! Herken jij ze alle twintig?

Lees meer...

Starwing review (SNES)

Met Starwing (of Star Fox) voor de Super Nintendo bracht Nintendo onmogelijke 3D-graphics naar de 16-bit console. Een andere dimensie, zowel letterlijk als figuurlijk. Benieuwd? Lees dan deze review!

Lees meer...

Een spel naar ons verzenden, hoe je dat?

Wanneer je een spel of console naar ons opstuurt, is het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt om beschadigingen te voorkomen. We geven enkele tips mee om dit zo veilig én goedkoop te doen!

Lees meer...

DS logo bovenop een afbeelding van een DS Lite
Nintendo DS: welke versie past bij mij?

Sinds de komst van de Nintendo DS in 2004 zijn er maar liefst vier belangrijke iteraties van deze draagbare gameconsole uitgebracht. Maar welke past er precies bij jou? Kom dit te weten in dit in mensentaal geschreven blogbericht!

Lees meer...

NES muziek quiz: ken jij jouw klassiekers?

Ken jij jouw klassiekers? Doe de test en probeer het juiste spel te raden aan de hand van de muziek!

Lees meer...

5 Nintendo DS spellen die optimaal gebruikmaken van het touchscreen

Dankzij het touchscreen kunnen Nintendo DS-fans genieten van een innovatieve gameplay-ervaring. Ontdek in dit blogbericht vijf spellen die het touchscreen van de Nintendo DS op meesterlijke wijze benutten voor een onvergetelijke spelervaring.

Lees meer...

Nintendogs review (DS)

Nintendogs: een schattig huisdier dat in je broekzak past. Wat heeft dit spel jou precies te bieden? Wat met de verschillende edities?

Lees meer...

Grand Theft Auto IV review

GTA IV neemt je mee op een epische reis door de onderwereld van Liberty City, waarin je de rol van Niko Bellic op je neemt. Waarom dit spel een topper is die niet in je collectie mag ontbreken, dat lees je hier!

Lees meer...

1 2 3

Heb geen product in de winkelwagen!
0