Bezorging

Elk artikel in onze voorraad wordt apart gefotografeerd en krijgt een eigen plekje op onze webshop. Zo ben je er zeker van dat je exact krijgt wat je verwacht. Bovendien wordt elk spel of console voor verzending getest, want we willen uiteraard allemaal dat je tevreden bent over jouw aankoop.

Het pakket wordt binnen de 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd. Hier krijg je dan ook een bevestiging van, mét trackingcode om het pakje te volgen.

Levertijden

De levertijden zijn volgende:

  • België: 1 à 2 werkdagen.
  • Nederland: 6 à 8 werkdagen.

Verzendkosten

Als je meerdere artikels besteld, zullen wij deze uiteraard zoveel mogelijk bundelen in één pakket, om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Wij volgen de huidige tarieven van bpost (update 1/01/2024)

  • 0-2 kg: € 6,65
  • 2-5 kg: € 7,25
  • 5-10 kg: € 8,05
  • 10-20 kg: € 12,45
  • 20-30 kg: € 15,95

Losse, kleine cartridges (DS, 3DS en Switch) worden verzonden via een standaard enveloppe met priorzegel. Hiervoor rekenen we € 1,43 verzendkosten voor, de prijs van een postzegel.

Losse cartridges voor Game Boy, Game Boy Color en Game Boy Advance zijn iets dikker dan het toegestane maximum waardoor er 2 postzegels nodig zijn. De prijs voor verzending bedraag dan € 2,86.

Verpakking

We zorgen voor maximale bescherming van elk pakket, ongeacht de grootte. Kleine cartridges zoals die van DS of GameBoy worden zorgvuldig omwikkeld met gerecycleerde bubbelfolie en stevig afgesloten. Cd’s worden verpakt in papieren hoesjes en ook voorzien van een extra laag gerecycleerde bubbelfolie.

Voor grotere games zoals NES of DS, inclusief hun doosjes, maken we gebruik van op maat gemaakte enveloppen die aan de binnenkant zijn bekleed met bubbelfolie. Dit zorgt ervoor dat de spellen perfect passen en optimaal beschermd zijn tijdens hun reis naar jouw brievenbus.

Tip: Gooi deze enveloppen niet weg, maar probeer ze te hergebruiken. We streven naar een duurzamere aanpak door tweedehands games te verkopen en willen ook onze verpakkingen zo veel mogelijk hergebruiken. Dus bewaar de enveloppen en geef ze een tweede leven!


Heb geen product in de winkelwagen!
0